Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Οικονομικη ανακαινιση σπιτιου η διαμερισματος

Οικονομικη ανακαινιση: σίγουρα είναι…. ότι την θέλουν όλοι, ειδικά στην σημερινή εποχή, ωστόσο και σε κάθε περίπτωση είναι άλλο πράγμα να μιλούμε για οικονομική ανακαίνιση και άλλο να πιστέψουμε ότι θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε ένα έργο ανακαίνισης με λιγότερα χρήματα από αυτά που επιβάλλει η αγορά, έστω η σημερινή αγορά της οικονομικής κρίσης, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι, η ανακαίνιση δεν είναι προϊόν σε καλάθι εμπορικού καταστήματος, κατά την γνώμη μου κάθε σπίτι που χρειάζεται ανακαίνιση  θα πρέπει να ακολουθήσει τις επείγουσες ανάγκες που έχει ο εκάστοτε χώρος και παράλληλα να είναι μοναδική και να φέρει την δική της ταυτότητα με το πιότερο καλό αποτέλεσμα. 


Όλοι μας σχεδόν ξέρουμε ότι, φθηνή ανακαίνιση δεν σημαίνει και ποιοτική ανακαίνιση, το σπίτι σας είναι ο χώρος που θα ζείτε σχεδόν καθημερινά, θα έχετε ακούσει για κακοτεχνίες και για αποκλίσεις σε αυτά που υποσχέθηκαν σε κάποιο γνωστό σας, και ο όποιος γνωστός σας …….περίμενε να τον σεβαστούν όσο αφορά τα όσα του υποσχέθηκαν…. και δεν τηρήθηκαν από τον όποιο επιτήδειο που του έταξε "φθηνή καλή ανακαίνιση".
Πάντοτε να θυμάστε ότι οι επιμέρους τιμές από “ περιστασιακούς τεχνικούς ” είναι τις περισσότερες  φορές καλύτερες από τις τιμές που θα πάρετε από την όποια τεχνική εταιρία η το όποιο καλό οργανωμένο τεχνικό γραφείο.
Στην περίπτωση λοιπόν του περιστασιακού μάστορα, θα έχετε την “εγγύηση” και το “λόγο του μάστορα”, τίποτε περισσότερο, η απόφαση δική σας.
 Επίσης έχουμε δει να δημοσιεύονται και προσφορές, μερικής ανακαίνισης  με κόστος π.χ. τα 5.000 ευρώ, ο υποψήφιος πελάτης μπαίνει στην διαδικασία να αναζητήσει τρόπους να κερδίσει χρήματα μέσα από το πρίσμα " κάνω φθηνή ανακαίνιση" και προσελκύεται από δελεαστικά τρικ που επιβάλει το σημερινό μάρκετινγκ. Η γνώμη μας, είναι ότι μπορεί κάποιος να επωφεληθεί κάποιας τίμιας οικονομικής πρότασης, οφείλει όμως να κάνει έρευνα σχετικά με τις όποιες προσφορές και να αξιολογήσει με αντικειμενικά κριτήρια που θα έχουν αρχή και τέλος τους….. μόνο την ποιότητα. Όταν η ομάδα μας το 2014, διεξήγαγε έρευνα αγοράς για να ανακαλύψει προμηθευτές, εισαγωγείς, τεχνικούς, συνεργεία οικοδομών και άλλα χρήσιμα σε μια ανακαίνιση αλλά και στο νέο τμήμα της εταιρίας που αφορά προσφορες ανακαινισης έπεσε σε πολλούς δήθεν επαγγελματίες.

Να γνωρίζετε πως όλοι όσοι έβλεπαν ….και βλέπουν το δικό τους προϊόν…… αλλά και την συνέχεια της θέσης τους στην αγορά της ανακαίνισης, μας έκαναν τίμιες προτάσεις και πάντοτε με αδιαπραγμάτευτα τα στάνταρ ποιότητας και εργονομίας. Είναι πλέον και οι σημερινοί συνεργάτες μας, το δικό μας συμφέρον είναι μόνο ο πελάτης μας, δεν εννοούμε σε καμία περίπτωση να διαθέσουμε υπηρεσίες και προϊόντα που θα εξυπηρετούν προμηθευτές οι τεχνικούς και θα είναι σε βάρος του οποιουδήποτε πελάτη μας εμπιστεύεται.
Με το σημερινό μας άρθρο δεν θέλουμε να αδικήσουμε κανέναν, αλλά ο πελάτης μας είναι αυτός που θα μας διαφημίσει….και θα το κάνει εάν το έργο που θα πραγματοποιήσουμε για λογαριασμό του είναι αυτό που θα τον ικανοποιήσει, άλλωστε τα  "μπράβο" προτιμούμε ως ομάδα να τα έχουμε μετά από κάθε έργο.

Δείτε έργα ανακαίνισης σπιτιών κάνοντας κλικ ΕΔΩ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου