Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Διακοσμηση σπιτιου, μπελάς; η αφορμή για νέο όμορφο σπίτι;



Διαμόρφωση και διακόσμηση, μπελάς; η αφορμή για νέο όμορφο σπίτι;
 
                                             

Δεν είναι εύκολο να διαμορφώσει κανείς ένα χώρο σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του χρήστη, ενός ανθρώπου που ζει προσωπικές στιγμές στον ιδιωτικό του χώρο, οι ανάγκες, οι τάσεις της εποχής, το προσωπικό στυλ, η μόδα, οι συγκυρίες συνεχώς μεταβάλλονται.



Η σωστή διακόσμηση είναι ένα βασικό συστατικό για να έχουμε έναν όμορφο χώρο και ταυτόχρονα να αισθανόμαστε άνετα μέσα σε αυτόν.

Ο σωστός σχεδιασμός σε μία ανακαίνιση συμβάλλει στη λειτουργικότητα, μειώνει το κόστος και βέβαια μειώνει το χρόνο αποπεράτωσης του έργου. Εάν στο παρελθόν αποφασίσατε να ανακαινίσετε το χώρο σας και πληρώσατε πάρα πολλά χρήματα και ζείτε ή εργάζεστε σε έναν δύσχρηστο χώρο τότε σημαίνει ότι ο αρχικός  σχεδιασμός ήταν πολύ σίγουρα κακός.



Με τη σωστή διακόσμηση όμως μπορούμε να ομορφύνουμε το χώρο και ταυτόχρονα να "κρύψουμε" τυχόν προβλήματα από έναν κακό σχεδιασμό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε ένα όμορφο σπίτι, ένα όμορφο γραφείο χώρους δηλαδή όπου ζούμε και εργαζόμαστε, ο όρος "όμορφος χώρος" είναι υποκειμενικός, έτσι λοιπόν σωστή διακόσμηση και όμορφος χώρος σημαίνει αυτό που αρέσει στον καθένα προσωπικά, αυτό που ταιριάζει με στο δικό του χαρακτήρα, αυτό που τον κάνει να αισθάνεται όμορφα μέσα σε ένα χώρο.

Να θυμάστε ότι η διακόσμηση εξαρτάται από τη φαντασία μας, τη δημιουργικότητα και σε συνεργασία με την διακοσμήτρια η το διακοσμητή πετυχαίνουμε το επιθυμητό σε συνδυασμό με χαμηλό κόστος.



Ακόμη περισσότερα για την ανακαινιση και διακόσμηση  Ε Δ Ω .          

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου