Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Ποιο είναι το ιδανικο σπιτι ;

Η ιδανικότερη επιλογή για μια ξεχωριστή ανακαίνιση, την ανακαίνιση δηλαδή του δικού σας σπιτιού, είναι κατά την γνώμη μου ένα ποιοτικό, αρχιτεκτονικό σχέδιο, αυτό που θα αγγίξει την ψυχή και το μυαλό σας.

Κάθε φορά που σχεδιάζω, το ιδανικό σας σπίτι, φροντίζω να το πράξω με εξαιρετική λεπτομέρεια, να μπορείτε π. χ. να δείτε πώς θα φαινόταν επιπλωμένο, να δείτε την χωροθέτηση του, τα χρώματα στους τοίχους, την επίπλωση και τόσα ακόμη που θα βοηθήσουν στο να έχετε άποψη.

Η εφαρμογή σχεδιασμού των αρχιτεκτονικών, έχουν την δυνατότητα να σας δώσουν εικόνα και την δυνατότητα να το διαμορφώσετε με το δικό σας γούστο, με σύμμαχο τη δική μας εμπειρία, …… και κάπως έτσι το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το παρακάτω σπίτι σχεδιάστηκε με γνώμονα την λειτουργικότητα και το γούστο του πελάτη μου, γενικότερα αυτού του είδους οι ανακατασκευές διαθέτουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα δομή όταν υπάρχει μεράκι, όταν συμπληρωθούν και άλλα στοιχεία όπως ο πρωτότυπος σχεδιασμός και οι κανόνες της αρχιτεκτονικής μπορούν να μας δώσουν μοντέρνα αισθητική και σύγχρονο ελκυστικό, καινούργιο τρόπο ζωής ! 


Πρώτα η κάτοψη του σπιτιού σας..... 















Δείτε περισσότερα Ε Δ Ω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου