Εταιρική ταυτότητα επιχείρησης

H επιχείρηση Δημιουργών Τέχνημα, συστάθηκε στη σημερινή της ολοκληρωμένη μορφή το Σεπτέμβριο του έτους 2000 από ομάδα συνεργατών με εξειδίκευση στα τεχνικά έργα ανακατασκευών κτηρίων. Η αρχιτεκτονική ομάδα  διέθετε ήδη πολύ μεγάλη εμπειρία στην μελέτη και στην επίβλεψη τεχνικών έργων, ανακαινίσεων και αναπαλαιώσεων κτιρίων, εμπειρία η οποία αποκτήθηκε από πολλά προηγούμενα εκτελεσθέντα έργα. Αναφερόμαστε σε έργα τα οποία πραγματοποιήθηκαν όχι μόνο στο νομό Αττικής αλλά σχεδόν σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Ουσιαστικά, η ομάδα της Δημιουργών Τέχνημα αποτελεί την οργανωτική αρχιτεκτονική έκφραση πολύχρονης παρουσίας στο χώρο τού σχεδιασμού, των μελετών και βέβαια της υλοποίησης αυτών, τα οποία έργα μας αφορούν γενικές η μικρές ανακαινίσεις και αναπαλαιώσεις - ανακατασκευές σπιτιών, επαγγελματικών χώρων, πέτρινων κτισμάτων και γενικώς έργα  τα οποία έχουν ιδιαίτερη ταυτότητα ως κατασκευές στην Ελλάδα.

Η δημιουργία της επιχείρησης μας ξεκίνησε στη Νέα Ιωνία Αττικής το Μάρτιο τού έτους 1990 με τη μορφή εξυπηρέτησης τεχνικών βλαβών για το σπίτι, τις επιχειρήσεις και τα εμπορικά καταστήματα, σε επισκευαστικό αλλά και σε επίπεδο μερικών ανακατασκευών.

Το έτος 1996, δημιουργείτε η πρώτη εταιρεία με την επωνυμία «Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΑΣ» καλύπτοντας τεχνικές βλάβες στο νομό Αττικής και παράλληλα ιδρύεται το τμήμα ανακαινίσεων σπιτιών και γενικότερα  ιδιωτικών χώρων.  Κατά κύριο λόγο ήταν πολύ παλαιά διαμερίσματα ή μονοκατοικίες τα οποία παρουσίαζαν εικόνα μεγάλης φθοράς ή ακόμη και εγκατάλειψης λόγω παλαιότητας και έχριζαν βέβαια ιδιαίτερης τεχνικής αποκατάστασης.

Τον Απρίλιο τού έτους 1997, υλοποιείται και  το τμήμα ανακαινίσεων επαγγελματικών χώρων και η Δημιουργών Τέχνημα αναλαμβάνει πλέον ένα από τα τότε μεγαλύτερα project, ήτοι την κατασκευή γνωστής αλυσίδας ρούχων και κομμωτηρίων σε όλη την Ελληνική Επικράτεια. Παράλληλα με την υλοποίηση αυτών ιδρύεται και το τμήμα επισκευής διατηρητέων και νεοκλασικών κτηρίων. Παράλληλα μέσα στον ίδιο μήνα δημιουργείται το τμήμα υψηλής επίβλεψης τεχνικών έργων κατασκευής και το τμήμα μελετών στατικής αποκατάστασης κτιριακών έργων.

Το έτος 2007, εγκαινιάζεται στην εταιρεία το τμήμα εσωτερικής αρχιτεκτονικής διακόσμησης. Η εταιρεία αναλαμβάνει πλέον ανακαινίσεις πολυτελών κατοικιών, μεγάλων αλλά και μικρών διαμερισμάτων σχεδόν σε όλη την Επικράτεια και παράλληλα παραδίδει τα πρώτα της ολοκληρωμένα ιδιωτικά τεχνικά έργα σε πελάτες της που επένδυσαν στην χώρα μας από το εξωτερικό. Η αποδοχή των έργων μας, από τούς όλο ένα και αυξανόμενους πελάτες μας στον τομέα της εσωτερικής διακόσμησης και ανακατασκευής κτηρίων βρίσκει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και στον τουριστικό τομέα. Οι πρώτες μας αναβαθμίσεις καταλυμάτων πραγματοποιούνται στα νησιά των Κυκλάδων.

Το έτος 2008, ιδρύεται το τμήμα νέων κατασκευών βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής και παράλληλα ενισχύεται και το τμήμα ανακατασκευών της εταιρείας από δύο πολύ έμπειρους στατικούς μηχανικούς. Με αυτό τον τρόπο βρισκόμαστε σε θέση  να υποστηρίξουμε την ενίσχυση, αποκατάσταση - επισκευή σε φέροντες οργανισμούς κτηρίων τα οποία έχουν υποστεί βλάβες από σεισμό και αναλαμβάνουμε σύνθετες ανακατασκευές οι οποίες αφορούν κυρίως νεοκλασικά και άλλα παλαιά κυρίως πέτρινα κτήρια.

Το Νοέμβριο τού έτους 2010, η Δημιουργών Τέχνημα οργάνωσε και ανέπτυξε τον τομέα ευέλικτων οικονομικά ανακαινίσεων δίνοντας λύση στη σημερινή πρόκληση, την οποία διανύουμε όλοι αυτή την εποχή, με το τμήμα ανακαίνιση σπίτι.

Τον Ιανουάριο του έτους 2011, η Δημιουργών Τέχνημα ολοκλήρωσε τη δημιουργία τού πρώτου ενεργειακά αυτόνομου κτηρίου. Και από τότε συνεχίζουμε με όραμα και πίστη για τις σύγχρονες κατασκευές με σεβασμό στο περιβάλλον.

Με φιλικούς χαιρετισμούς και εκτίμηση για όλους εσάς οι οποίοι επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας


Δημιουργών Τέχνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου