Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο της Δημιουργών Τέχνημα !

Το μεράκι, η αγάπη για το αντικείμενό μας, η γνώση της ομάδας μας, αποτελούμενη  από αρχιτέκτονες, μηχανικούς, εκτιμητές και εργολάβους, έφτασε να μετράει στο χώρο των ανακαινίσεων σπιτιών, των αναπαλαιώσεων κτηρίων και των νέων κατασκευών είκοσι δύο συναπτά έτη παρουσίας στο χώρο.Θελήσαμε να αναβαθμίσουμε την ιστοσελίδα μας για λειτουργικούς λόγους και την υποστηρίζουμε και με πολλά και ενημερωτικά άρθρα που δημοσιεύονται και σε πολλούς φιλικούς χώρους όπως είναι και αυτό το ιστολόγιο. Άλλωστε μετά από δεκαπέντε χρόνια από την ημέρα της κατασκευής της πρώτης ιστοσελίδας μας γεννήθηκαν περισσότερες απαιτήσεις για πιο επαγγελματική παρουσίαση των έργων μας. Παράλληλα μάς δίνεται η πλήρης δυνατότητα για παρουσία ευρέως όγκου ενημέρωσης μέσα από άρθρα σχετικά με τις ανακαινίσεις κτιρίων, τις αναπαλαιώσεις πέτρινων η νεοκλασικών κτιρίων, τις διακοσμήσεις εσωτερικών χώρων αλλά και θέματα που αφορούν κατασκευαστικές νέες τεχνικές.

Σήμερα νιώθουμε υπερήφανοι επειδή καταφέραμε να εδραιώσουμε τη Δημιουργών Τέχνημα ως την πληρέστερη και πλέον αξιόπιστη επιχείρηση στο χώρο των ιδιωτικών δομικών κατασκευών - αναπαλαιώσεων στη χώρα μας.

Πλέον, η νέα ιστοσελίδα μας που μπορείτε να επισκεφτείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ έχει καταστεί ένας αξιόπιστος και πρωτοποριακός ενημερωτικός ιστοχώρος. Η θεματολογία του εστιάζει σε ανακαινίσεις σπιτιών, σε αναπαλαιώσεις σπιτιών και σε νέες κατασκευές τις οποίες έχουμε ολοκληρώσει, σε Αρχιτεκτονική, Τεχνολογία, Ελληνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία, υλικά και τεχνικές, ενώ πλαισιώνεται πάντοτε από επιλεγμένη και έγκυρη ενημέρωση για νέες πρακτικές και νέα προϊόντα των κλάδων του κατασκευαστικού τομέα στη χώρα μας.
Όλοι εμείς ως ομάδα της Δημιουργών Τέχνημα, ευχαριστούμε όλους εσάς τούς πελάτες μας -και τούς συνεργάτες μας-για την αμέριστη στήριξη και εμπιστοσύνη, χωρίς όλους εσάς δε θα είχαμε τα σημερινά εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Σάς υποσχόμαστε ότι στο μέλλον θα γίνουμε καλύτεροι και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερο ποιοτικές υπηρεσίες.

Με εκτίμηση


Δημιουργών Τέχνημα & Συνεργάτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου