Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Η Architect 30 χρόνια στην αναστύλωση και αναπαλαίωση κτιρίων.

Η Δημιουργών Τέχνημα δραστηριοποιείται εδώ και 22 χρόνια στη γενική ανακαίνιση - αναπαλαίωση κτιρίων.


Η αγάπη για το πέτρινο κτίριο και την αρχιτεκτονική των κατασκευών στη χώρα μας ξεκίνησε πριν από 27 χρόνια. Στο γραφείο μας, επεξεργαζόμαστε κυρίως λύσεις στατικής επάρκειας και αποκατάστασης κλίμακας που αφορούν υφιστάμενες κατασκευές, κτίρια που έχουν υποστεί βλάβες στον φέροντα οργανισμό τους.

Ασχολούμαστε επαγγελματικά με το αντικείμενο των αναστηλώσεων, των ενισχύσεων υφιστάμενων κτιρίων, των αναπαλαιώσεων αλλά και των ανακαινίσεων κτιρίων.
Αρχικά, ορμώμενοι από το πάθος και τον θαυμασμό που είχαμε για τα πέτρινα κτίρια, ως φοιτητές ακόμη, πολύ σύντομα, μας κέρδισε η τεχνική των αναπαλαιώσεων, για εμάς δεν είναι απλά, μόνο ένα επάγγελμα, είναι δημιουργία, είναι αναβίωση της ιστορίας μας, είναι η συνέχιση της Ελληνικής ιστορίας μας.

Σήμερα, η αγάπη μας για την ελληνική αρχιτεκτονική και τα κτίρια των προγόνων μας, η ενασχόληση μας με το αντικείμενο έγινε γνώση που αποκτήθηκε μέσα από την εκτέλεση και αποπεράτωση πολλών έργων σε όλη την Ελλάδα, συνοδεύεται πλέον από μεγάλη εμπειρία, έγινε ολοκληρωμένη τεχνογνωσία και εφαρμόζεται από εμάς στις αναπαλαιώσεις και την ενίσχυση των πέτρινων αλλά και των κτιρίων συμβατικής κατασκευής.

Έργα υψηλών προδιαγραφών με ταυτόχρονα την κάλυψη ενεργειακών απαιτήσεων για το κάθε κτίριο ξεχωριστά. Στα πλαίσια των νέων αντισεισμικών κανονισμών καθώς και αυτών που αφορούν την ενεργειακή αναβάθμιση τού ακινήτου σας, προτείνουμε και εφαρμόζουμε αναγνωρισμένες προτάσεις αναβάθμισης των μηχανολογικών εγκαταστάσεων ενός κτιρίου.

 Σεβόμενοι την ιστορία μας και βέβαια τις ανάγκες των ιδιοκτητών, η αναβάθμιση κτιριακών εγκαταστάσεων  κάθε είδους κατοικίας, επιτυγχάνεται με αποφυγή χρήσης προβληματικών και αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης υλικών. Από το 2000 προτείνουμε και εφαρμόζουμε λύσεις βάση των διεθνών κανονισμών, όλα τα παραπάνω μας δίνουν σε κάθε περίπτωση αυτό που ονομάζεται ποιοτικά τεχνικό έργο.

Όσο παλαιό και εάν είναι το κτίριο σας, η πολύχρονη εμπειρία μας σε συνδυασμό με τις σύγχρονες μεθόδους κατασκευής και την πλήρη εφαρμογή ενός συστήματος διαχείρισης και επιστασίας, μας δίνει την δυνατότητα να θωρακίζουμε το παρελθόν και να εγγυόμαστε το μέλλον της ανακαίνισης.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο ntetris15@gmail.com και ο υπεύθυνος εργοδηγός θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας σε ώρα και ημέρα που θα ορίσετε εσείς.



Για άμεση τηλεφωνική επικοινωνία καλέστε μας στο 6946187858 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου